Ο Κάμερον βλέπει «μία και τελευταία προσπάθεια» για νέα σχέση Βρετανίας και ΕΕ
Επανεπιβεβαίωνοντας την πρόθεσή του να επαναδιαπραγματευτεί τη σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ, εν όψει και των εκλογών, ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δηλώνει πως το Λονδίνο θα έχει «μία και τελευταία προσπάθεια» για «καλύτερη συμφωνία» με τις Βρυξέλλες.
Επανεπιβεβαίωνοντας την πρόθεσή του να επαναδιαπραγματευτεί τη σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ, εν όψει και των εκλογών, ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δηλώνει πως το Λονδίνο θα έχει «μία και τελευταία προσπάθεια» για «καλύτερη συμφωνία» με τις Βρυξέλλες.
Μιλώντας στο Κεντ, ο βρετανός πρωθυπουργός δεν έκρυψε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την παρούσα σχέση της Βρετανίας με την Ένωση.
«Θα πρέπει να κάνουμε μία τελευταία προσπάθεια για να διαπραγματευτούμε καλύτερη συμφωνία» είπε.
Ο Κάμερον βρισκόταν στο Ρότσεστερ σε προεκλογική εκστρατεία, καθώς τον επόμενο μήνα να πραγματοποιηθούν στην περιοχή εκλογές για την πλήρωση μιας θέσης του κοινοβουλίου που έμεινε κενή.
Ο υποψήφιος του αντιευρωπαϊκού, αντιμεταναστευτικού κόμματος UKIP Μαρκ Ρέκλες, εντάχθηκε στο κόμμα τον Αύγουστο αφού εγκατέλειψε τους Συντηρητικούς.
Πρόκειται για τον δεύτερο βουλευτή των Συντηρητικών που αποχωρεί από το κόμμα και εντάσσεται στο UKIP. Ο πρώτος, ο Ντάγκλας Κάρσγουελ, έγινε ο πρώτος εκλεγμένος βουλευτής του αντιευρωπαϊκού κόμματος έπειτα από μια εκλογική αναμέτρηση νωρίτερα τον Οκτώβριο.
Στις δημοσκοπήσεις, οι Συντηρητικοί και το UKIP δίνουν μάχη στήθος με στήθος στο Ρότσεστερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
- Γιορτή σήμερα 6 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Μεγάλη Δευτέρα και Εορτολόγιο
