Ποινική δίωξη κατά του οδηγού που προκάλεσε το δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη
Ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του οδηγού, που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στην οδό Πέτρου Ράλλη, με τρεις νεκρούς.
Ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του οδηγού, που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα στην οδό Πέτρου Ράλλη, με τρεις νεκρούς.
Συγκεκριμένα, στον κατηγορούμενο ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών (προβλεπόμενη ποινή κάθειρξη – κακούργημα), ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια.
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ενώ φυλάσσεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε και ο ίδιος στο δυστύχημα.
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται και ένας αλλοδαπός αιγυπτιακής υπηκοότητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαρία Καλλιμάνη – Γιώργος Στάμου: Οι Αθώοι, οι αντίξοες συνθήκες στα γυρίσματα και η πρόκληση
- Κολομβία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος υπόσχεται να βομβαρδίσει διακινητές ναρκωτικών – Με τη βοήθεια ΗΠΑ και Ισραήλ
- Η Ρωσία δηλώνει ότι θα τηρήσει τα όρια της λήξασας πυρηνικής συνθήκης New START, εάν οι ΗΠΑ κάνουν το ίδιο
- LIVE: Άστον Βίλα – Μπράιτον
- Λαζόπουλος: Ήρθε το 2026 και ο Μητσοτάκης εδώ μπάστακας – Ο αρχηγός του μικρότερου κομματιού της κοινωνίας θέλει άλλη μια τετραετία
- «Vice signalling»: Πώς το μίσος έγινε πολιτικό όπλο στα χέρια των ισχυρών
