Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνατε νυφικό με δαντέλα;

Ψάχνατε νυφικό με δαντέλα;

Αννιώ Παυλοπούλου Η δαντέλα είναι η απόλυτη τάση η οποία δείχνει μάλιστα να ισχυροποιεί την δυναμική της όλο και περισσότερο χωρίς να απειλείται από νέες μόδες και «κινήματα». Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές την ταυτίζουμε στο μυαλό μας άλλοτε με πλούσια, παραμυθένια νυφικά και άλλοτε με εναλλακτικά ρετρό. Δυο συμβατικές –αλλά και πάντα όμορφες […]

Αννιώ Παυλοπούλου

Η δαντέλα είναι η απόλυτη τάση η οποία δείχνει μάλιστα να ισχυροποιεί την δυναμική της όλο και περισσότερο χωρίς να απειλείται από νέες μόδες και «κινήματα».
Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές την ταυτίζουμε στο μυαλό μας άλλοτε με πλούσια, παραμυθένια νυφικά και άλλοτε με εναλλακτικά ρετρό.
Δυο συμβατικές –αλλά και πάντα όμορφες –εναλλακτικές στις οποίες όμως έρχεται να προστεθεί μια άλλη εκδοχή που θέλει την δαντέλα να «ντύνει» κομψά, εφαρμοστά φορέματα ιδανικά να αναδείξουν την εμφάνιση σας τόσο σε πολιτικό όσο και σε θρησκευτικό γάμο.
Οι διακριτικές φόδρες λειτουργούν σαν τέλειος καμβάς για να τονιστούν τα μοτίβα της δαντέλας ενώ ταυτόχρονα καλύπτουν το σώμα σας. Για ακόμη πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα μπορείτε να επιλέξετε τη διαφάνεια στα μανίκια ή το μπούστο.

gamos.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024