Δεν είχε προσβληθεί από Έμπολα ο Βρετανός που πέθανε στα Σκόπια
Δεν είχε προσβληθεί τελικά από τον ιό του Έμπολα ο Βρετανός που πέθανε την Πέμπτη σε νοσοκομείο των Σκοπίων, όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της ΠΓΔΜ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων από εξειδικευμένο εργαστήριο της Γερμανίας, στο οποίο οι υγειονομικές αρχές της ΠΓΔΜ είχαν αποστείλει δείγματα, ήταν αρνητικά.
Δεν είχε προσβληθεί τελικά από τον ιό του Έμπολα ο Βρετανός που πέθανε την Πέμπτη σε νοσοκομείο των Σκοπίων, όπως ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της ΠΓΔΜ.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων από εξειδικευμένο εργαστήριο της Γερμανίας, στο οποίο οι υγειονομικές αρχές της ΠΓΔΜ είχαν αποστείλει δείγματα, ήταν αρνητικά, δήλωσε η επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωδών Νόσων του υπουργείου Υγείας της ΠΓΔΜ, Γιοβάνκα Κόστοφσκα.
Ταυτόχρονα, αίρονται και οι περιορισμοί για το προσωπικό του ξενοδοχείου στα Σκόπια και για τους άλλους πελάτες του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε ο Βρετανός, καθώς και για 10 ακόμη άτομα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.
Ο Βρετανός είχε εισαχθεί την Πέμπτη σε νοσοκομείο των Σκοπίων σε κρίσιμη κατάσταση και μετά από μία ώρα κατέληξε.
Οι υγειονομικές αρχές της ΠΓΔΜ αρχικά είχαν αναφέρει ότι παρουσίασε συμπτώματα που θα μπορούσαν να υποδεικνύουν ότι είχε προσβληθεί από τον ιό του Έμπολα. Όμως την Παρασκευή μετά τις πρώτες αναλύσεις, είχαν ανακοινώσει ότι οι πιθανότητες να είχε προσβληθεί από τον ιό του Έμπολα είναι ελάχιστες.
Οι αρχές της ΠΓΔΜ είχαν αποστείλει δείγματα για εξέταση σε εξειδικευμένο εργαστήριο του Αμβούργου και τα αποτελέσματα, τα οποία έφθασαν στα Σκόπια, δείχνουν ότι ο Βρετανός δεν είχε προσβληθεί από τον θανατηφόρο ιό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο


