Άδεια για την ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησαν προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ
Άδεια για να παρακολουθήσουν την τριήμερη συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ζήτησαν οι έξι προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Χρήστο Παπά και Νίκο Κούζηλο. Το αίτημα θα συζητηθεί την Τετάρτη.
Άδεια για να παρακολουθήσουν την τριήμερη συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ζήτησαν οι έξι προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Πρόκειται για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Χρήστο Παπά και Νίκο Κούζηλο.
Το αίτημα θα συζητηθεί την Τετάρτη.
Σε ανάλογη κίνηση είχαν προχωρήσει οι -τότε τρεις- προφυλακισμένοι βουλευτές κατά τη συζήτηση πρότασης δυσπιστίας προς τον Γ.Στουρνάρα που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Μάρτιο, αλλά είχε απορριφθεί.
Πάντως, σύμφωνα με το Βήμα, δεν αποκλείεται ο εισαγγελέας επόπτης των φυλακών Κορυδαλλού να το επιτρέψει, οπότε θα είναι η πρώτη άδεια που χορηγείται στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Εφόσον συμβεί αυτό, ουσιαστικά οι έξι προφυλακισμένοι θα παρίστανται στις εργασίες της Βουλής και ακολούθως θα επιστρέψουν με συνοδεία στα κελιά τους στον Κορυδαλλό.
Η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το απόγευμα της Τετάρτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα
- Άστον Βίλα – Έβερτον 0-1: Ήττα σοκ για τους «Χωριάτες»
- Η γενιά των 20άρηδων που χτίζει εταιρείες δισεκατομμυρίων στo AI
- Μίλων – Ολυμπιακός 0-3 σετ: Άνετα οι ερυθρόλευκες στη Νέα Σμύρνη
- Παίζει τα… ρέστα του ο Φρανκ – «Τελικός» για τον Δανό, το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ
- Αποκαλυπτικές εικόνες για τα νοσοκομεία της χώρας – Ράντζα σε «Αττικόν» και «Λαϊκό»
