Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόρενς: Σεξουαλικό έγκλημα η διαρροή των γυμνών φωτογραφιών

Τζένιφερ Λόρενς: Σεξουαλικό έγκλημα η διαρροή των γυμνών φωτογραφιών

Η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς έσπασε τη σιωπή της για τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών της στο Διαδίκτυο, χαρακτηρίζοντάς τη «σεξουαλικό έγκλημα». «Είναι αηδιαστικό, θα έπρεπε η επιλογή να είναι δική μου» λέει σε συνέντευξή της στο Vanity Fair. «Φοβήθηκα τόσο πολύ. Δεν ήξερα πώς αυτό θα επηρεάσει την καριέρα μου» πρόσθεσε.

Η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς έσπασε τη σιωπή της για τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών της στο Διαδίκτυο, χαρακτηρίζοντάς τη «σεξουαλικό έγκλημα».

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, η νεαρή ηθοποιός και κάτοχος Όσκαρ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται για σκάνδαλο. Πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα. Πρόκειται για σεξουαλική παραβίαση. Είναι αηδιαστικό».

«Απλά και μόνο επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο, απλά επειδή είμαι ηθοποιός, αυτό δεν σημαίνει ότι το προκάλεσα όλο αυτό» είπε η Λόρενς.

«Είναι το δικό μου σώμα και θα έπρεπε να είναι δική μου επιλογή και το γεγονός ότι δεν ήταν δική μου επιλογή το καθιστά απολύτως αηδιαστικό. Δεν μπορώ καν να πιστέψω ότι ζούμε σε έναν τέτοιο κόσμο» λέει.

«Φοβήθηκα τόσο πολύ. Δεν ήξερα πώς αυτό θα επηρεάσει την καριέρα μου» πρόσθεσε.

Η συνέντευξη της ηθοποιού είχε γίνει πριν την διαρροή των φωτογραφιών της στο Διαδίκτυο.

Μετά τη διαρροή των φωτογραφιών δεκάδων διασημοτήτων -και όχι μόνο της Λόρενς-, ο δημοσιογράφος Σαμ Κάσνερ αποφάσισε να μιλήσει ξανά με τη νεαρή ηθοποιό, θέλοντας να της δώσει την ευκαιρία να έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση.

Είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλά για το θέμα. Στη συνέντευξη παραδέχεται ότι σκέφτηκε αρχικά να εκδώσει ανακοίνωση. Αλλά, όπως είπε, «κάθε τι που προσπαθούσα να γράψω είτε με έκανε να βάλω τα κλάματα, είτε να θυμώσω. Ξεκίνησα να γράφω μια συγγνώμη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. Ήμουν σε μία τρυφερή, υγιή, σπουδαία σχέση για τέσσερα χρόνια. Η απόσταση ήταν μεγάλη και ο σύντροφός σου θα κοιτάξει είτε πορνό, είτε εσένα» λέει η ηθοποιός, αναφερόμενη στη σχέση της με τον -επίσης ηθοποιό- Νίκολας Χουλτ.

Η ηθοποιός έριξε την ευθύνη και στις ιστοσελίδες που δημοσίευσαν τις φωτογραφίες της, λέγοντας ότι θα πρέπει να διώκονται για τη δημοσίευση των φωτογραφιών χωρίς άδεια.

Η Λόρενς είπε ότι αυτοί που είδαν τις φωτογραφίες της, διαιωνίζουν ένα σεξουαλικό έγκλημα. «Θα πρέπει να ντρέπεστε» δήλωσε, εκφράζοντας θλίψη για το γεγονός ότι ακόμα και άνθρωποι που αγαπά τής είπαν ότι είδαν τις φωτογραφίες.

«Δεν θέλω να είμαι θυμωμένη, αλλά την ίδια στιγμή σκέφτομαι: «Δεν σας είπα να κοιτάξετε το γυμνό μου σώμα»» δήλωσε.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024