Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Κωνσταντινούπολη για προετοιμασία ο Ολυμπιακός πόλο

Στην Κωνσταντινούπολη για προετοιμασία ο Ολυμπιακός πόλο

Για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί την Κυριακή η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, η οποία θα παραμείνει για μία εβδομάδα στην Τουρκία, μετά από πρόσκληση της Γαλατάσαραϊ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν από τη Δευτέρα κοινές προπονήσεις με την πρωταθλήτρια της χώρας, ενώ από την Πέμπτη 9 έως την Κυριακή 12 Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά «Engin Bora», που θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως προετοιμασία ενόψει των υποχρεώσεών τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί την Κυριακή η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, η οποία θα παραμείνει για μία εβδομάδα στην Τουρκία, μετά από πρόσκληση της Γαλατάσαραϊ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν από τη Δευτέρα κοινές προπονήσεις με την πρωταθλήτρια της χώρας, ενώ από την Πέμπτη 9 έως την Κυριακή 12 Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά «Engin Bora», που θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως προετοιμασία ενόψει των υποχρεώσεών τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Γαλατάσαραϊ (9/10, 19:00), Ενκα (10/10, 10:00), Ραντνίτσκι (10/10, 19:00), Παρτιζάν (11/10, 19:00) και Οραντέα (12/10, 09:30).

Στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου βρίσκονται οι εξής πολίστες: Νίκος Δεληγιάννης, Κώστας Γαλανίδης, Βαγγέλης Δελακάς, Νίκολα Ράντζεν, Κυριάκος Ποντικέας, Γιώργος Δερβίσης, Μανώλης Μυλωνάκης, Μπλάι Μάλιαρακ, Άγγελος Βλαχόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Ντόσκας, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος.

«Είναι ένα τουρνουά που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην πορεία της προετοιμασίας μας για τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τόσο την προετοιμασία με την Γαλατάσαραϊ, όσο και τα φιλικά παιχνίδια, δεν μπορούμε να τα έχουμε στην Ελλάδα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα δέσουμε ως ομάδα» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024