Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αμάλ Αλαμουντίν ποζάρει με το νυφικό της στο ατελιέ του Όσκαρ ντε λα Ρέντα

Η Αμάλ Αλαμουντίν ποζάρει με το νυφικό της στο ατελιέ του Όσκαρ ντε λα Ρέντα

Η Αμάλ μιλάει για το σχεδιασμό του νυφικού της.

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Η πρώτη φωτό από το αφιέρωμα για το γάμο Κλούνεϊ-Αμάλ της αμερικάνικης Vogue που θα φιλοξενηθεί στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, ανέβηκε στον λογαριασμό instagram το περιοδικού. Τη φωτογραφία, όπου βλέπουμε την Αμάλ να δοκιμάζει το νυφικό της υπό τις οδηγίες του Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα και τη φροντίδα του Ραφαέλε Γιαρντό, τράβηκε η Άνι Λέιμποβιτς.

Χαρακτηριστικό του φορέματος η πλούσια γαλλική δαντέλα αλλά και ο στολισμός του με πέρλες και στρας. Η Αμάλ δήλωσε στο περιοδικό People ότι ο Όσκαρ είναι «ένας πάρα πολύ κομψός σχεδιαστής αλλά και ένας πολύ κομψός άντρας». Και είχε αρκετό χρόνο για να το ανακαλύψει αυτό καθώς επισκέφθηκε πολλά ατελιέ στη Ν. Υόρκη πριν καταλήξει στον διάσημο οίκο.

​«Ο Τζορτζ και εγώ θέλαμε ένα γάμο ρομαντικό και κομψό, και δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που θα μπορούσε καλύτερα να το αποδώσει στο νυφικό μου από τον Όσκαρ», δήλωσε η Αμάλ στη Vogue. «Η συνεργασία μαζί του έκανε την όλη διαδικασία ακόμη πιο μαγική γιατί και ο ίδιος είναι εξαιρετικά ζεστός άνθρωπος και τζέντλεμαν».
Μάλιστα, ήταν ο ίδιος που την βοήθησε να καταλήξουν στο συγκεκριμένο κόψιμο του ντεκολτέ αλλά και στην 12 μέτρων ουρά με Chantilly δαντέλα και χειροποίητο στολισμό. Σημαντικό ρόλο στο τελικό σχέδιο είχε και ο επικεφαλής του οίκου, Ραφαέλε Γιαρντό, αλλά και τη γνώμη τους είπαν η μητέρα της και η αδελφή της που τη συνόδευσαν στην τελική πρόβα.
Η Αμάλ δοκίμασε και ένα ασημένιο beaded φόρεμα, από την συλλογή Φθινόπωρο 2014 του Oscar de la Renta, για το πάρτι που ακολούθησε το γάμο και μόλις την αντίκρυσε ο ταλαντούχος σχεδιαστής είπε «Αμάλ, είσαι πολύ σέξι». Γι αυτό και η Αμάλ δηλώνει «είναι ο άνδρας που κάθε γυναίκα θέλει να αγκαλιάσει».

gamos.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024