Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη η ηθοποιός Αμάντα Μπάινς

Συνελήφθη η ηθοποιός Αμάντα Μπάινς

Για μία ακόμη φορά η αμερικανίδα ηθοποιός Αμάντα Μπάινς απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης, όχι για το υποκριτικό ταλέντο της, αλλά για τη συμπεριφορά της, αφού συνελήφθη από την τροχαία του Λος Άντζελες επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η αμερικανίδα ηθοποιός Αμάντα Μπάινς συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης, όχι για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά για τη συμπεριφορά της, αφού για άλλη μία φορά συνελήφθη από την τροχαία του Λος Άντζελες επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η 28χρονη Μπάινς συνελήφθη την Κυριακή αφού αξιωματικοί της τροχαίας εντόπισαν το αυτοκίνητό της ακινητοποιημένο σε μια διασταύρωση στην περιοχή Σέρμαν Όουκς, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός συνελήφθη από τις αρχές και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, ενώ αφέθηκε ελεύθερη αρκετές ώρες μετά, αφού πρώτα πλήρωσε εγγύηση ύψους 15.000 δολαρίων.

Η Μπάινς αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 23 Οκτωβρίου. Η ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή στην ηλικία των 13 ετών, είχε τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση αφού φέρεται πως προκάλεσε την εκδήλωση πυρκαγιάς έξω από ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024