ΕΒΕΑ :Συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλει για ενημέρωση των επιχειρήσεων, διοργανώνει την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού (Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.ΠΕ) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Προώθηση και στήριξη των παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων» (ΕΒΕΑ -ώρα 09:30 π.μ.).
Στόχος της εκδηλώσεως είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων μελών του ΕΒΕΑ για τις δυνατότητες προωθήσεως των προϊόντων τους στις διεθνείς αγορές μέσα από τα εμπορικά δίκτυα των μελών του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού, καθώς και για τις υπάρχουσες δυσκολίες και τα εμπόδια που δύναται να αντιμετωπίσουν κατά τη διαδικασία των εξαγωγών.
Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού συγκροτήθηκε τον Μάιο 2009 από επιχειρήσεις ελλήνων επιχειρηματιών που ζουν και εργάζονται σε χώρες του εξωτερικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»