Συνελήφθησαν 32 μετανάστες ενώ περίμεναν σκάφος για Ιταλία
Λίγο πριν αγγίξουν το «όνειρο της Ιταλίας» συνελήφθησαν 32 μετανάστες, υπήκοοι Συρίας, την ώρα που περίμεναν στο Βαλτί Αστακού Αιτωλοακαρνανίας να καταπλεύσει σκάφος που θα τους μετέφερε στη γειτονική χώρα. Οι 23 αφέθηκαν ελεύθεροι και οι εννέα κρατούνται προκειμένου να απελαθούν.
Λίγο πριν αγγίξουν το «όνειρο της Ιταλίας» συνελήφθησαν 32 μετανάστες, υπήκοοι Συρίας, την ώρα που περίμεναν στο Βαλτί Αστακού Αιτωλοακαρνανίας να καταπλεύσει σκάφος που θα τους μετέφερε στη γειτονική χώρα.
Από τους 32 αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι, οι 23 αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς διέθεταν υπηρεσιακά σημειώματα για οικειοθελή αναχώρηση από τη χώρα και εννέα κρατούνται, προκειμένου να απελαθούν.
Οι τρεις ανήλικοι, οι οποίοι ήταν μαζί με συγγενικά τους πρόσωπα που έχουν συλληφθεί, φιλοξενούνται προσωρινά, στο τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- DeathList 2026: Τζο Μπάιντεν, Τζούντι Ντεντς και Νόαμ Τσόμσκι στη μακάβρια λίστα των «μελλοθάνατων»
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία