Ξύρισαν το κεφάλι για συμπαράσταση στον καρκινοπαθή συμμαθητή τους
Σε ένδειξη συμπαράστασης προς 12χρονο συμμαθητή τους, που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, περισσότεροι από 100 μαθητές του Λυκείου Xenion ξύρισαν τα κεφάλια τους. Η πράξη αυτή έφερε ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο του νεαρού καρκινοπαθή, ο οποίος αφότου έχασε τα μαλλιά του δεν ένιωθε άνετα να πηγαίνει στο σχολείο.
Σε ένδειξη συμπαράστασης προς 12χρονο συμμαθητή τους, που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, περισσότεροι από 100 μαθητές του Λυκείου Xenion ξύρισαν τα κεφάλια τους.
Η πράξη ανθρωπιάς των μαθητών έφερε ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο του νεαρού καρκινοπαθή, ο οποίος αφότου έχασε τα μαλλιά του δεν ένιωθε άνετα να πηγαίνει στο σχολείο.
Δείτε το βίντεο (από το Sigmalive)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό