Στα δικαστήρια Πειραιά οι 64 συλληφθέντες από το Κερατσίνι
Στα δικαστήρια Πειραιά οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 64 άτομα που συνελήφθησαν την Πέμπτη στην αντιφασιστική πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι.
Στα δικαστήρια Πειραιά οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 64 άτομα που συνελήφθησαν την Πέμπτη στην αντιφασιστική πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι.
Ορισμένες από τις κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες κατά περίπτωση είναι διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας και παράνομη κατοχή εκρηκτικών.
Ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται, επίσης, για επίθεση με βόμβα μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν επί της οδού Σαλαμίνος, στο ΚΕΠ της περιοχής, στο κτίριο του οποίου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.
Στα δικαστήρια Πειραιά βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τουλάχιστον πέντε κλούβες των ΜΑΤ, ενώ με εισαγγελική εντολή, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύθηκε η είσοδος στο δικαστικό μέγαρο οποιουδήποτε δεν έχει εργασία.
Κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο Κερατσίνι είχαν προσαχθεί συνολικά 73 άτομα, εκ των οποίων τα 64 συνελήφθησαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Από τους Μόλντερ και Σκάλι μέχρι τους Μαρτζ και Χόμερ – Τα τηλεοπτικά ζευγάρια που έχουν γράψει ιστορία
- Ευλογιά προβάτων: Έρευνα για παράνομα εμβόλια εν μέσω αυξημένης ανησυχίας για την εξάπλωση της ζωονόσου
- Δένδιας: Η Ελλάδα θα βοηθήσει στην αντιβαλλιστική προστασία της Βουλγαρίας από το Ιράν
- Αναδρομικά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται σήμερα
- Ιαπωνία και ΗΠΑ σχεδιάζουν πυρηνική συνεργασία στο πλαίσιο επενδύσεων 550 δισ. δολαρίων
- Νέα Δημοκρατία: Το αντίο στον Δημήτρη Τσιγκούνη