Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υπό διερεύνηση ο θάνατος του πατέρα της Νικόλ Κίντμαν

Υπό διερεύνηση ο θάνατος του πατέρα της Νικόλ Κίντμαν

Ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος του πατέρα της Νικόλ Κίντμαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση στο σπίτι της μικρότερης κόρης του, Αντόνια, στην Σιγκαπούρη.

Ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος του πατέρα της Νικόλ Κίντμαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση στο σπίτι της μικρότερης κόρης του, Αντόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο Network Ten, ο δρ Αντονι Κίντμαν είχε ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη, για να επισκεφτεί την αδελφή της 47χρονης ηθοποιού.

Προς το παρόν κανείς εκπρόσωπος της Κίντμαν ούτε του νοσοκομείου Royal North Shore Hospital, όπου ο πατέρας της εργαζόταν ως ψυχολόγος, έχει σχολιάσει δημόσια το τραγικό συμβάν.

Ο δρ Κιντμαν υπήρξε διευθυντής του τμήματος Ψυχολογίας της Υγείας στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνεϊ.

Παράλληλα με το καθημερινό έργο του στο νοσοκομείο, για το οποίο τιμήθηκε το 2005 με την είσοδό του στο Τάγμα της Αυστραλίας, ο δρ Κίντμαν διεξήγαγε έρευνες σχετικά με τις ψυχο-κοινωνικές επιπτώσεις των ασθενειών στους πάσχοντες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού.

Ο δημόσιος λόγος του σχετικά με τα ψυχολογικά ζητήματα που αφορούν την υγεία υπήρξε ανέκαθεν συγκροτημένος και συστηματικός, ενώ εμφανιζόταν συχνά στην αυστραλιανή τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Επίσης, έγραφε άρθρα για επιστημονικά περιοδικά.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση της οικογένειας Κίντμαν ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στο Σίδνεϊ, στην εκδήλωση εορτασμού της 50ης επετείου γάμου του Αντονι και της συζύγου του, Τζανέλ.

Ο ίδιος είχε συνοδεύσει την κόρη του, Νικόλ, στο κόκκινο χαλί μιας εκδήλωσης στην Αυστραλία.

Η Νικόλ Κίντμαν που γεννήθηκε στην Χαβάη, προτού η οικογένειά της μετακομίσει στην Αυστραλία, όταν εκείνη ήταν τεσσάρων ετών, είχε μιλήσει στο παρελθόν με θερμά λόγια για τον πατέρα της. Μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε έναν «σπουδαίο» άνθρωπο που υπήρξε πάντα στο πλευρό της όποτε τον χρειάστηκε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024