Ξενάγηση από άστεγους στην Αθήνα με μαρτυρίες που συγκλονίζουν
Στην κοινωνική ένταξη και ευαισθητοποίηση είναι στραμμένο το βλέμμα της κοινωνικής περιήγησης στα γνωστά - «άγνωστα» μέρη της Αθήνας που διοργανώνει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία». Το «ταξίδι» ξεκινά από το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου. Κάθε Σάββατο στο ρόλο του ξεναγού θα είναι άστεγοι που θα μιλούν στο κοινό για τη διαδρομή, ενώ θα φέρουν στο φως τις σκοτεινές πτυχές της προσωπικής τους εμπειρίας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.