Ανοίγει ο «χορός» των κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη
Από το απόγευμα οι κινητοποιήσεις με αφορμή την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ με τους ένστολους να ανοίγον το «χορό» των διαδηλώσεων. Το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΕΚΘ. Στη Θεσσαλονίκη, ήδη έχουν τεθεί σε εφαρμογή δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα εν όψει των εγκαινίων της Έκθεσης το πρωί του Σαββάτου από τον Αντ.Σαμαρά.
Από το απόγευμα σήμερα, Παρασκευή, αρχίζουν οι κινητοποιήσεις με αφορμή την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Στις 18:00 ξεκίνησε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ενστόλων στον Λευκό Πύργο· το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΕΚΘ. Στη Θεσσαλονίκη, ήδη έχουν τεθεί σε εφαρμογή δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα εν όψει των εγκαινίων της Έκθεσης το πρωί του Σαββάτου από τον Αντ.Σαμαρά.
Εν τω μεταξύ, από τα ξημερώματα της Παρασκευής έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στη Θεσσαλονίκη.
Θα έχουν προηγηθεί στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό και η ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ιω.Βελλίδης». Παρών στην ομιλία του Αντ.Σαμαρά θα είναι και ο Κώστας Καραμανλής.
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος θα έχει στις 12:00 την Κυριακή συνάντηση με την διοίκηση της ΔΕΘ, ενώ στις 13:00 θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στο «Ιω.Βελλίδης».
Το δεύτερο Σαββατοκύριακο της Έκθεσης, στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στις 19:30 το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου θα απευθύνει ομιλία σε εκπροσώπους παραγωγικών φορών στο «Ιω.Βελλίδης» και την Κυριακή στις 13:00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαρδούσια: Εντοπίστηκαν κάτω από χιονοστιβάδα χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις αγνοούμενοι ορειβάτες
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα
- O Ιωαννίδης αποθέωσε τον Παυλίδη: «Χαίρομαι να τον βλέπω να σκοράρει»
- Προς το χειρότερο τρίμηνο από το 2001 η μετοχή της Oracle
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλία και Εύβοια – Πού έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος νερού
- Ισραήλ: Έγινε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τη Σομαλιλάνδη – Αντιδρούν Σομαλία, Αίγυπτος, Τουρκία, Τζιμπουτί
