Συνάντηση του δημάρχου Πειραιά με τον πρόεδρο του ΕΟΤ
Θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τον πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Χρήστο Πάλλη.
Θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Χρήστο Πάλλη.
«Συναντήθηκα σήμερα με τον πρόεδρο του ΕΟΤ, Χρήστο Πάλλη, με τον οποίο συζητήσαμε τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού και της κρουαζιέρας στην πόλη μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μώραλης και πρόσθεσε ότι «στόχος είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων που θα καταστήσουν το λιμάνι του Πειραιά ακόμα πιο ανταγωνιστικό τουριστικά και την πόλη σημείο αναφοράς στον τουρισμό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή
- Μαρόκο: Οι ημερομηνίες της ομάδας του Ελ Κααμπί στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Κόπα Άφρικα
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο
- «Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου»: Το νέο έργο της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
- Η Επιστήμη το 2026 – Τι προβλέπει το περιοδικό Nature για τη χρονιά που έρχεται
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Επιστρέφει το «Φως στο Τούνελ» που ξανάνοιξε τον φάκελο της υπόθεσης

