Ποδηλατοδρομία για την πρόληψη της αυτοκτονίας
Συμβολική ποδηλατοδρομία για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης της Αυτοκτονίας διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη η Κλίμακα. Η ποδηλατοδρομία θα γίνει σε μία κυκλική διαδρομή από και προς το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο.
Συμβολική ποδηλατοδρομία για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης της Αυτοκτονίας διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη η Κλίμακα.
Η ποδηλατοδρομία θα γίνει σε μία κυκλική διαδρομή από και προς το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο.
Στο σημείο εκκίνησης θα δοθούν στους συμμετέχοντες τα διακριτικά της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας και της 24ωρης Γραμμής Παρέμβασης για την Αυτοκτονία – 1018 και κατά τον τερματισμό θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Δήλωση συμμετοχής στο e-mail: help@suicide-help.gr με θέμα «Ποδηλατοδρομία 10 Σεπτεμβρίου 2014» και γράφοντας το όνομα σας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΟΣΑ: Πρόβλεψη για επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας και πληθωρισμό στο 4,2%
- Η Θεοπούλα έγινε «ΕΛΑΣίτισσα»… και κάνει θραύση
- Τεχνική συνάντηση Ευρωπαϊκού έργου στο Δήμο Ηγουμενίτσας
- Ηθοποιός του How I Met Your Mother καταδικάστηκε σε ισόβια για απόπειρα δολοφονίας πρώην συντρόφου του
- Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ταγαρά – Παρουσία Μητσοτάκη και Σαμαρά η κηδεία
- Ναζίμ Χικμέτ: Πνεύμα ελεύθερο, δημιουργικό, φωτεινό
- Φινάλε με πρωτιά για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο
- Ο δωσίλογος και ο ονειροπόλος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442