Παραστάσεις και happening σε δημόσιους χώρους της πόλης
Το Φεστιβάλ διατηρεί και φέτος το διαγωνιστικό του χαρακτήρα, δίνοντας για άλλη μια χρονιά τιμητικά και όχι χρηματικά βραβεία.
Η Ερμού, η Πλατεία Μοναστηρακίου, το Θησείο, οι πεζόδρομοι των Αποστόλου Παύλου, Ερμού και Ασωμάτων, καθώς και ο χώρος μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων θα κατακλυστούν από ομάδες και μεμονωμένους καλλιτέχνες (διαγωνιζόμενους και μη) που θα πραγματοποιήσουν παραστάσεις οποιασδήποτε μορφής έκφρασης και τέχνης: θέατρο δρόμου, τσίρκο, όπερα, μουσικό θέατρο, παιδικό θέατρο, θέατρο σκιών, κουκλοθέατρο, αφήγηση, παντομίμα, χορός, μουσική, juggling, happening, performance, installation, site – specificGraffiti, break dance, hip – hop κ.ά.
Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Πνευματικού Κέντρου επί της οδού Ακαδημίας 50, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στις 8μ.μ.
Το Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου διοργανώνεται από το Θέατρο Δρόμου Helix και την Εταιρεία Labillusions με την συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ και του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου.Περισσότερες πληροφορίες στο www.istfest.gr
Είσοδος ελεύθερη
- Μπλάτερ: «Η σχέση του Ινφαντίνο με τον Τραμπ μετατρέπει το ποδόσφαιρο σε πολιτική»
- Έχω παιδιά: Νέες περιπέτειες για την οικογένεια Πολίτη
- Κάμαλα Χάρις: Η στάση Μπάιντεν για τη Γάζα της κόστισε τις εκλογές – Διαρροή έρευνας Δημοκρατικών
- It Girl του Μικ Τζάγκερ, τοξικομανής, άστεγη, μέντορας του ροκ – Η Μαριάν Φέιθφουλ βγήκε «αλώβητη αλλά σπασμένη»
- Γεραπετρίτης για Ιράν: Να εξαντληθεί κάθε διπλωματικό μέσο για να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση – Τι είπε για Γάζα
- Γιγάντιες χελώνες επέστρεψαν σε νησί των Γκαλαπάγκος ενάμιση αιώνα μετά