Οι Βαυαροί ξαναπιάνουν το νήμα από εκεί που… το ξεκίνησαν σε ό,τι αφορά τις εμπροσθοκίνητες προτάσεις τους, ετοιμάζοντας μια νέα εκδοχή της οικείας, πλέον, Σειράς 2 Active Tourer με πιο οικογενειακό προσανατολισμό.

Ο λόγος για μια επταθέσια εκδοχή του μοντέλου η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό καμουφλαρισμένη από την μέση και πέρα προδίδοντας, με το μακρύ σκαρί της, τις προθέσεις της BMW.

Πέρα από το ελαφρώς μεγαλύτερο μήκος και ύψος, η επταθέσια εκδοχή της Σειράς 2 Active Tourer δεν φαίνεται να διαφοροποιεί αισθητά τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του μοντέλου παρά μόνο όπου είναι απαραίτητο για την φιλοξενία δύο επιπλέον καθισμάτων στο εσωτερικό της.

Αντιστοίχως, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αλλάξει και η ονομασία της με την BMW να προκρίνει, πιθανότατα, το πιο ταιριαστό Family Tourer για το νέο επταθέσιο μοντέλο.

Μένοντας στις διαφοροποιήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο επιπλέον καθίσματα και ο διαθέσιμος χώρος, θα ακολουθήσουν το μοτίβο της επταθέσιας έκδοσης της Χ5, παρέχοντας τη δυνατότητα φιλοξενίας περισσότερο σε παιδιά παρά σε ενηλίκους.

Παρ΄όλα αυτά, σε επίπεδο όγκου φόρτωσης, οι πλείστες δυνατότητες αναδίπλωσης των καθισμάτων σε συνδυασμό με παντός είδους θήκες και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους θα διασφαλίσουν ότι η Σειρά 2 Family Tourer θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός οικογενειάρχη.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες θα είναι κοινοί με την γνωστή Active Tourer ενώ, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται στην γκάμα η παρουσία xDrive εκδόσεων.

AUTOMEDIA