Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά στη Ρόδο
Υπό έλεγχο τέθηκε, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον Αγιο Σουλά, κοντά στο χωριό Σορωνή της Ρόδου. Στην περιοχή θα παραμείνει για λόγους ασφαλείας ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής. Υπόνοιες για εμπρησμό εκφράζουν οι τοπικές Αρχές.
Υπό έλεγχο τέθηκε -σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης- λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον Αγιο Σουλά, κοντά στο χωριό Σορωνή της Ρόδου.
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έδιναν επί δύο ώρες μάχη με το πύρινο μέτωπο, το οποίο είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Μιλώντας στην Ροδιακή ο αντιδήμαρχος Αγαπητός Πάλλας και ο νέος κοινοτάρχης Σορωνής Αντώνης Σαββάκης, υπογράμμισαν ότι το σημείο και ο τρόπος που ξεκίνησε η φωτιά θεωρείται ιδιαίτερα περίεργα, γεγονός το οποίο εξετάζει προσεκτικά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Ενδεικτικό της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης ήταν ότι ζητήθηκε η συνδρομή τεσσάρων πυροσβεστικών αεροσκαφών και ενός ελικοπτέρου Σινούκ, για να πραγματοποιήσουν ρίψεις νερού από αέρος.
Αμεση ήταν η κινητοποίηση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων του νησιού, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Στην περιοχή θα παραμείνει για λόγους ασφαλείας ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αίθριος ο καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- PHAT: Το 5ήμερο πρόγραμμα που σε «ανεβάζει» επίπεδο
- Δίκη Τέμπη: Ανοίγει ξανά η αυλαία της δίκης στη Λάρισα – Το ελληνικό δημόσιο εξηγεί την απόφαση για παράταση υποστήριξης της κατηγορίας
- Το ναυάγιο της ευρωπαϊκής άμυνας
- Η Αριστεία και άλλα τέσσερα «Α»
- Λέον Μπλακ: Παραποιημένα στοιχεία «βλέπει» η δικαστής – εκτός δίκης κρίσιμα ημερολόγια



