Πρόβλημα με το γήπεδο του Λεβαδειακού εν όψει Παναθηναϊκού
H διαμάχη του Λεβαδειακού με τον Δήμο συνεχίζεται, κάτι που θέτει εμπόδια εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Λεβαδειακού με τον Δήμο συνεχίζεται, κάτι που θέτει εμπόδια εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
&source=in.gr">
H διαμάχη του Λεβαδειακού με τον Δήμο συνεχίζεται, κάτι που θέτει εμπόδια εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος οργανισμός της πόλης για τα γήπεδα (ΑΠΟΔΗΛ) απέστειλε έγγραφο στη διοίκηση της ομάδας ζητώντας να υπογραφεί νέα σύμβαση προκειμένου να… ανάψει το πράσινο φως για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης με το «τριφύλλι».
Ωστόσο από πλευράς ΠΑΕ δεν φαίνεται να θεωρούν πως υπάρχει πρόβλημα καθώς διατείνονται ότι υπάρχει σύμβαση αρκετών ακόμη χρόνων (μέχρι το 2021), ενώ υπήρξε όπως αναφέρεται κι επικοινωνία με την δημοτική αρχή που δήλωσε άγνοια για την αποστολή του εν λόγω εγγράφου.
Όπως και να χει πάντως θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα για το παιχνίδι της Κυριακής (24/8), χωρίς να αποκλείεται πάντως και η εναλλακτική του ΟΑΚΑ προκειμένου να αποφευχθεί η αναβολή.