Cosmote: Αύξηση 96% στην κίνηση δεδομένων
Αύξηση ρεκόρ 96% στην κίνηση δεδομένων καταγράφηκε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου1, σύμφωνα με στοιχεία του δικτύου της Cosmote, με τους συνδρομητές της εταιρείας αλλά και περισσότερους ξένους επισκέπτες από ποτέ να αξιοποιούν τις απίστευτες ταχύτητές του.
Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση στην κίνηση του 4G δικτύου της εταιρείας, η οποία υπερτριπλασιάστηκε, ενώ η κίνηση data αυξήθηκε συνολικά κατά 33% το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.
Σημαντική ήταν και η χρήση του δικτύου της εταιρείας από ξένους επισκέπτες, αυξημένη κατά 7,6% σε σχέση με πέρυσι, με το δίκτυο της Cosmote να χρησιμοποιούν roamers από 122 χώρες 2. Η πλειοψηφία τους προήλθε από την Ιταλία, ενώ οι ελληνικοί προορισμοί ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς και στους επισκέπτες από τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Πρωταθλήτριες στην κίνηση δεδομένων φέτος τον Αύγουστο αναδεικνύονται η Πάρος, όπου η χρήση data σχεδόν διπλασιάστηκε σε σχέση με πέρυσι (+91%), η Μύκονος (+73%) και η Χαλκιδική (+16%). Αντίστοιχα, η Σαμοθράκη (+22%), η Θάσος (+16%) και η Ικαρία (+6%) μιλάνε ασταμάτητα και έρχονται πρώτες στην αύξηση χρήσης υπηρεσιών φωνής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων
- Παπασταύρου: Τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον η υπουργική συνεδρίαση του 3+1 – «Η επιθετικότητα δεν οδηγεί σε επιρροή», διαμηνύει στην Τουρκία
