Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έρευνα στο σπίτι του Κλιφ Ρίτσαρντ για υπόθεση παιδεραστίας

Έρευνα στο σπίτι του Κλιφ Ρίτσαρντ για υπόθεση παιδεραστίας

Έρευνα στο σπίτι του τραγουδιστή Κλιφ Ρίτσαρντ πραγματοποίησε η βρετανική αστυνομία την Πέμπτη, σε σχέση με καταγγελία που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου αγοριού. Ο Σερ Κλιφ Ρίτσαρνντ λέει ότι οι κατηγορίες -που αφορούν υπόθεση που χρονολογείται στα τέλη της δεκαετίας του 1980- είναι «εντελώς ψεύτικες».

Έρευνα στο σπίτι του τραγουδιστή Κλιφ Ρίτσαρντ πραγματοποίησε η βρετανική αστυνομία την Πέμπτη, σε σχέση με καταγγελία που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου αγοριού.

Ο Σερ Κλιφ Ρίτσαρντ λέει ότι οι κατηγορίες -που αφορούν υπόθεση που χρονολογείται στα τέλη της δεκαετίας του 1980- είναι «πλήρως κατασκευασμένες».

Το σπίτι στο οποίο πραγματοποιήθηκε η έρευνα βρίσκεται στο Σανινγκντέιλ στο Μπερκσάιρ.

Ο Ρίτσαρντ ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Εδώ και αρκετούς μήνες έχω λάβει γνώση κατηγοριών εναντίον μου, πρωτοφανούς απρέπειας που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Οι κατηγορίες είναι εντελώς ψεύτικες».

«Μέχρι σήμερα επέλεγα να μην δώσω αξία στις ψεύτικες κατηγορίες, απαντώντας τους, καθώς αυτό θα τους παρείχε περισσότερο οξυγόνο. Ωστόσο, η αστυνομία ήλθε στο διαμέρισμά μου στο Μπερκσάιρ σήμερα, χωρίς ειδοποίηση […] Δεν βρίσκομαι στη Βρετανία αυτή τη στιγμή, αλλά εννοείται ότι θα συνεργαστώ πλήρως με την αστυνομία, εάν θελήσουν να μου μιλήσουν. Εκτός από το να δηλώσω ότι οι κατηγορίες είναι εντελώς ψεύτικες, δεν θα ήταν σωστό να πω τίποτε άλλο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα» τόνισε ο τραγουδιστής.

Ο Κλιφ Ρίτσαρντ χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο «Βρετανός Έλβις». Εκτιμάται ότι έχει πουλήσει περισσότερους από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024