Έρευνα στο σπίτι του Κλιφ Ρίτσαρντ για υπόθεση παιδεραστίας
Έρευνα στο σπίτι του τραγουδιστή Κλιφ Ρίτσαρντ πραγματοποίησε η βρετανική αστυνομία την Πέμπτη, σε σχέση με καταγγελία που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου αγοριού. Ο Σερ Κλιφ Ρίτσαρνντ λέει ότι οι κατηγορίες -που αφορούν υπόθεση που χρονολογείται στα τέλη της δεκαετίας του 1980- είναι «εντελώς ψεύτικες».
Έρευνα στο σπίτι του τραγουδιστή Κλιφ Ρίτσαρντ πραγματοποίησε η βρετανική αστυνομία την Πέμπτη, σε σχέση με καταγγελία που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου αγοριού.
Ο Σερ Κλιφ Ρίτσαρντ λέει ότι οι κατηγορίες -που αφορούν υπόθεση που χρονολογείται στα τέλη της δεκαετίας του 1980- είναι «πλήρως κατασκευασμένες».
Το σπίτι στο οποίο πραγματοποιήθηκε η έρευνα βρίσκεται στο Σανινγκντέιλ στο Μπερκσάιρ.
Ο Ρίτσαρντ ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Εδώ και αρκετούς μήνες έχω λάβει γνώση κατηγοριών εναντίον μου, πρωτοφανούς απρέπειας που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Οι κατηγορίες είναι εντελώς ψεύτικες».
«Μέχρι σήμερα επέλεγα να μην δώσω αξία στις ψεύτικες κατηγορίες, απαντώντας τους, καθώς αυτό θα τους παρείχε περισσότερο οξυγόνο. Ωστόσο, η αστυνομία ήλθε στο διαμέρισμά μου στο Μπερκσάιρ σήμερα, χωρίς ειδοποίηση […] Δεν βρίσκομαι στη Βρετανία αυτή τη στιγμή, αλλά εννοείται ότι θα συνεργαστώ πλήρως με την αστυνομία, εάν θελήσουν να μου μιλήσουν. Εκτός από το να δηλώσω ότι οι κατηγορίες είναι εντελώς ψεύτικες, δεν θα ήταν σωστό να πω τίποτε άλλο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα» τόνισε ο τραγουδιστής.
Ο Κλιφ Ρίτσαρντ χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο «Βρετανός Έλβις». Εκτιμάται ότι έχει πουλήσει περισσότερους από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442