Ήθελε να στείλει με ΚΤΕΛ στη Ζάκυνθο …μισό κιλό ηρωίνη
Έναν 18χρονο που είχε στην κατοχή του δέμα με μισό κιλό ηρωίνης, συνέλαβαν οι άντρες της Ασφάλειας Ζακύνθου, στον σταθμό των ΚΤΕΛ στο Κηφισό, την ώρα που τοποθετούσε το δέμα στο λεωφορείο, ώστε να πωληθεί στη Ζάκυνθο.
Έναν 18χρονο που είχε στην κατοχή του μισό κιλό ηρωίνης, συνέλαβαν οι άντρες της Ασφάλειας Ζακύνθου, στον σταθμό των ΚΤΕΛ στο Κηφισό.
Αναλυτικότερα, η ασφάλεια Ζακύνθου είχε την πληροφορία ότι ο συγκεκριμένος 18χρονος, Ζακυνθινής καταγωγής, επρόκειτο να στείλει με ένα από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ζακύνθου, την ποσότητα των 515 γραμμαρίων ηρωίνης για να πωληθεί στη Ζάκυνθο.
Έτσι, κλιμάκιο από την Ασφάλεια Ζακύνθου βρέθηκε στην Αθήνα, εντόπισε και παρακολούθησε τον νεαρό και τον συνέλαβε επ’ αυτοφώρω, την ώρα που τοποθετούσε το δέμα στο λεωφορείο.
Ο 18χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τελευταίος σταθμός της Ιθάκης η Κρήτη – Ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα
- ΗΠΑ: Selfie με μαχαίρια και όπλα έβγαλε ο δράστης λίγο πριν επιτεθεί στο δείπνο των Ανταποκριτών
- Ο πρώτος στόχος της Μπενφίκα έχει πάρει πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό
- Με 10% τρέχει ο «πληθωρισμός της τσέπης» για τους Έλληνες καταναλωτές – Μακράν ο υψηλότερος της Ευρωζώνης
- Θεσσαλονίκη: Απομακρύνθηκε ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ
- Η Γερμανία «γκρεμίζει» το κοινωνικό κράτος


