Από τις αρχές του 2015 η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια
Το αργότερο ώς τον προσεχή Οκτώβριο θα έχει νομοθετηθεί ο μηχανισμός επίλυσης εξωδικαστικών διαφορών για τις οφειλές των επιχειρήσεων, σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από τις πρώτες ημέρες του 2015.
Το αργότερο ώς τον προσεχή Οκτώβριο θα έχει νομοθετηθεί ο μηχανισμός επίλυσης εξωδικαστικών διαφορών για τις οφειλές των επιχειρήσεων, σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής.
Αν και ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας επιδιώκει η νομοθέτηση να γίνει εντός του προσεχούς Σεπτεμβρίου, ωστόσο φαίνεται ότι η πολυπλοκότητα του θέματος και η εμπλοκή πολλών παραγόντων στη διαμόρφωση του τελικού σεδίου δεν θα επιτρέψουν να γίνει νωρίτερα από τον Οκτώβριο.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από τις πρώτες ημέρες του 2015, δεδομένου ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά πιεστική στην αγορά, υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που έχουν προοπτική, αλλά καθημερινά βουλιάζουν στην κινούμενη άμμο των αδιεξόδων που έχει φέρει η ύφεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός για πλημμύρες στην περιοχή του Διδυμότειχου – Υπερχείλισαν τα φράγματα της Βουλγαρίας
- Δένδιας: Στόχος οι συνεργασίες του ινδικού αμυντικού οικοσυστήματος με το ελληνικό – Τι είπε για ΝΑΤΟ και Ευρώπη
- Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-2: Μεγάλη νίκη για τους Βεστφαλούς, παρά το γκολ του Κουλιεράκη
- Λίμνη Μόρνου: Θεαματική άνοδος της στάθμης του νερού από τις βροχοπτώσεις
- Ίταλια: Άγρια δολοφονία 17χρονης – Ομολόγησε ο 20χρονος φίλος της
- Σπουδαία κίνηση: Ο Κουλιεράκης σκόραρε κι αφιέρωσε το γκολ στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)
