Πιθανή υπόθεση σατανιστών ερευνά η αστυνομία στην Κίμωλο
Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία στην Κίμωλο, όπου διεξάγονται έρευνες έπειτα από περιστατικό βεβήλωσης σε εκκλησάκι που βρίσκεται σε ερημική περιοχή του νησιού και το οποίο παραπέμπει σε δράση σατανιστών.
Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία στην Κίμωλο, όπου διεξάγονται έρευνες έπειτα από περιστατικό βεβήλωσης σε εκκλησάκι που βρίσκεται σε ερημική περιοχή του νησιού και το οποίο παραπέμπει σε δράση σατανιστών.
Οι άγνωστοι δράστες αφού έσπασαν την πόρτα στο ιδιωτικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, στην περιοχή Ελληνικά του νησιού, εισέβαλαν στο εσωτερικό της εκκλησίας και δημιούργησαν μια μεγάλη πεντάλφα με υλικά που βρήκαν μέσα στο ναό.
Κατόπιν προχώρησαν σε ολικό βανδαλισμό του ναού, καταστρέφοντας ακόμα και εικόνες, αλλά και την Ιερή Τράπεζα. Τελικά αποχώρησαν χωρίς να προβούν σε κλοπές.
Ο ιδιοκτήτης της εκκλησίας και οι κάτοικοι είναι ανάστατοι μετά από αυτήν την πράξη. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και η αστυνομία εκτιμά ότι σύντομα θα εντοπίσει τους δράστες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λαμίν Γιαμάλ έπαιξε ποδόσφαιρο με νεαρούς θαυμαστές του στο Ντουμπάι (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 26.12.2025]
- Πληρωμές: Kάρτα ή μετρητά; Tι προτιμούν οι Έλληνες
- Τουρκία: Πρόκληση του υπουργείου Άμυνας – Τι λέει για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις
- Κρητηνία: Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του αγοριού στη Ρόδο – Εντοπίστηκε καλά στη υγεία του
- Αρχεία Έπσταϊν: Τα email της Γκισλέιν Μάξγουελ με το «A» και οι σκιές γύρω από τον πρώην πρίγκιπα Άντριου


