Πιθανή υπόθεση σατανιστών ερευνά η αστυνομία στην Κίμωλο
Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία στην Κίμωλο, όπου διεξάγονται έρευνες έπειτα από περιστατικό βεβήλωσης σε εκκλησάκι που βρίσκεται σε ερημική περιοχή του νησιού και το οποίο παραπέμπει σε δράση σατανιστών.
Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία στην Κίμωλο, όπου διεξάγονται έρευνες έπειτα από περιστατικό βεβήλωσης σε εκκλησάκι που βρίσκεται σε ερημική περιοχή του νησιού και το οποίο παραπέμπει σε δράση σατανιστών.
Οι άγνωστοι δράστες αφού έσπασαν την πόρτα στο ιδιωτικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, στην περιοχή Ελληνικά του νησιού, εισέβαλαν στο εσωτερικό της εκκλησίας και δημιούργησαν μια μεγάλη πεντάλφα με υλικά που βρήκαν μέσα στο ναό.
Κατόπιν προχώρησαν σε ολικό βανδαλισμό του ναού, καταστρέφοντας ακόμα και εικόνες, αλλά και την Ιερή Τράπεζα. Τελικά αποχώρησαν χωρίς να προβούν σε κλοπές.
Ο ιδιοκτήτης της εκκλησίας και οι κάτοικοι είναι ανάστατοι μετά από αυτήν την πράξη. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και η αστυνομία εκτιμά ότι σύντομα θα εντοπίσει τους δράστες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σενεγάλη εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της CAF: «Άδικη και άνευ προηγουμένου…»
- Βέροια: 24χρονη βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη σε πυλωτή πολυκατοικίας – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Κρίση στο ειδύλλιο της OpenAI με τη Microsoft – Η Amazon είναι το τρίτο πρόσωπο
- «Μεγάλη Εικόνα»: Η Νίκη Λυμπεράκη την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο MEGA
- Τακτική η ενημέρωση Βορίδη από Βάρρα – στοιχεία θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη Μελά-Ρέππα
- Ο Κακλαμάνης ζητά να μην διακοπεί η λειτουργία του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle

