Στην Αθήνα τη Δευτέρα για διήμερη επίσκεψη ο Νίκος Αναστασιάδης
Συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα έχει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μεταβαίνει στην Αθήνα για διήμερη επίσκεψη τη Δευτέρα. Την Τρίτη θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς κοινοβουλευτικών κομμάτων στη Βουλή των Ελλήνων.
Συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα έχει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος μεταβαίνει στην Αθήνα για διήμερη επίσκεψη τη Δευτέρα.
Όπως μετέδωσε το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων, τον κ. Αναστασιάδη θα συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σαμαράς και Αναστασιάδης θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση και θα ακολουθήσουν συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.
Την ερχόμενη Τρίτη ο Νίκος Αναστασιάδης θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς κοινοβουλευτικών κομμάτων στη Βουλή των Ελλήνων.
Ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος θα έχει επίσης συνάντηση με την ομόλογό του Σοφία Βούλτεψη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βλάχος: «Δεν μπορώ να διαλέξω αντίπαλο στα ημιτελικά, από εμάς εξαρτάται η πρόκριση»
- Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Παντούλας
- Βουλγαρία: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ
- Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός στη μάχη της 4ης θέσης – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
- Τα «αμείλικτα ερωτήματα» για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ – Στη Βουλή πάει η Γεροβασίλη την αποκάλυψη της Haaretz
- Αυτός είναι ο 49χρονος βαρυποινίτης που δολοφονήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

