Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν επί της Λεωφόρου Μεσογείων, στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, από το βράδυ της Δευτέρας έως και το πρωί της Τρίτης λόγω των απαραίτητων εργασιών για την κατασκευή της πεζογέφυρας «Γελαδάκη».
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν επί της Λεωφόρου Μεσογείων, στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, από το βράδυ της Δευτέρας έως και το πρωί της Τρίτης λόγω των απαραίτητων εργασιών για την κατασκευή της πεζογέφυρας «Γελαδάκη».
Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας έως τις 6 πρωί της Τρίτης, θα εφαρμοστούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
- Θα απαγορευτεί η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις του υπογείου τμήματος του ανισόπεδου κόμβου του Σταυρού.
- Θα πραγματοποιούνται ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε όλα τα τμήματα του κόμβου.
Οι ρυθμίσεις αυτές θεωρούνται απαραίτητες τόσο για την κατασκευή του έργου, όσο και για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών και των εργαζομένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ινδονησία: Εντοπίστηκε μία σορός μετά τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους
- ΕΕ: Βαθαίνει το μισθολογικό χάσμα – Μπορούν οι συλλογικές συμβάσεις να λειτουργήσουν ως ανάχωμα;
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Greece Pushes Energy Hub Role Linking Saudi Arabia to Europe
- Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν
- Αυστραλία: Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία


