Πτώση 1,4% στις τιμές εισαγωγών στη βιομηχανία τον Μάιο
Μείωση 1,4% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία τον Μάιο 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαΐου 2013, έναντι μείωσης 2,7% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2013 προς το 2012.
Μείωση 1,4% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία τον Μάιο 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαΐου 2013, έναντι μείωσης 2,7% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2013 προς το 2012.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, ο Γενικός Δείκτης κατά τον μήνα Μάιο 2014, σε σύγκριση με το δείκτη του Απριλίου 2014, παρουσίασε αύξηση 0,4%, έναντι αύξησης 0,7%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2013.
Παράλληλα, ο μέσος Δείκτης του δωδεκάμηνου Ιουνίου 2013 – Μαΐου 2014, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκάμηνου Ιουνίου 2012 – Μαΐου 2013, παρουσίασε μείωση 2,3%, έναντι αύξησης 0,3%, που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκάμηνων.
Η αύξηση του Γενικού Δείκτη Τιμών Εισαγωγών κατά 0,4%, το μήνα Μάιο 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2014, οφείλεται στην αύξηση του Δείκτη Τιμών Εισαγωγών από χώρες εκτός Ευρωζώνης κατά 0,8%
Η μείωση του Γενικού Δείκτη Τιμών Εισαγωγών κατά 1,4%, τον μήνα Μάιο 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαΐου 2013, οφείλεται στη μείωση του Δείκτη Τιμών Εισαγωγών από χώρες Ευρωζώνης κατά 0,7% και στη μείωση του Δείκτη Τιμών Εισαγωγών από χώρες εκτός Ευρωζώνης κατά 2,6%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]
- H Κομισιόν θέλει την Ουκρανία μέλος της ΕΕ χωρίς πλήρη δικαιώματα σε περίπτωση ειρήνης
- «Αν σώσαμε τις τράπεζες, μπορούμε να σώσουμε και την πίτσα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]
