Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρόταση γάμου της Μίντλετον στον πρίγκιπα Χάρι

Η πρόταση γάμου της Μίντλετον στον πρίγκιπα Χάρι

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Στην πρόσφατη στάση του στην Χιλή κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Νότια Αμερική, η παρουσιάστρια μιας πρωινής εκπομπής εν ονόματι Bernardita Middleton (!!!) έκανε πρόταση γάμου στον περιζήτητο εργένη, πρίγκιπα Χάρι. Ήδη από την άφιξη του στο αεροδρόμιο, η επίμονη θαυμάστρια του, παρακολουθούσε τις κινήσεις […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Αννιώ Παυλοπούλου
Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Στην πρόσφατη στάση του στην Χιλή κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Νότια Αμερική, η παρουσιάστρια μιας πρωινής εκπομπής εν ονόματι Bernardita Middleton (!!!) έκανε πρόταση γάμου στον περιζήτητο εργένη, πρίγκιπα Χάρι.

Ήδη από την άφιξη του στο αεροδρόμιο, η επίμονη θαυμάστρια του, παρακολουθούσε τις κινήσεις του με τον Χάρι να δείχνει μια κάποια επιείκεια στην εμμονή χωρίς να μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια.
Αργότερα, η Μίντλετον, η οποία φορούσε και τιάρα για να ξεχωρίζει από το πλήθος, προσέγγισε τον Χάρι στην Plaza de la Ciudadania στο Σαντιάγο και του είπε,όπως αναφέρουν πηγές στην Us Weekly. «Είμαι η Μίντλετον. Το όνομά μου είναι Μίντλετον, όπως της πριγκίπισσας Κέιτ. Θα είμαι η επόμενη σύζυγος σου, Χάρι».
Ο Χάρι αντιμετώπισε όλο το περιστατικό με ένα απλό χαμόγελο προσπερνώντας το γρήγορα καθώς ο σκοπός της επίσκεψης του –η κατάθεση στεφανιού προς τιμήν του πρώην ηγέτη της Χιλής Bernardo O’Higgins –ήταν σαφώς πιο σοβαρός και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε η κίνηση της τηλεπαρουσιάστριας να τον επισκιάσει.

gamos.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024