«Τίτλοι Τέλους» Νέο μυθιστόρημα του Πέτρου Μάρκαρη
Σε όλη αυτή την σειρά βιβλίων ο Πέτρος Μάρκαρης προσπάθησε να περιγράψει την δύσκολη κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας και τις επιπτώσεις της κρίσης σε αυτή. Ήρωας και πρωταγωνιστής ο αστυνόμος Χαρίτος ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με μυστήρια τα οποία ζητάνε λύση αλλά και συγκρούετε με το σαθρό κατεστημένο.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τα τέλη Ιουνίου στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Γαβριηλίδης» όπως και σε όλα τα βιβλιοπωλεία.
Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:
Ένας Έλληνας από τη Γερμανία, ο Αντρέας Μακρίδης, αυτοκτονεί στο διαμέρισμά του. Η αστυνομία δεν έχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ωστόσο, δύο μέρες μετά, η Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα παίρνει ένα σημείωμα, το οποίο ισχυρίζεται πως ο Μακρίδης δολοφονήθηκε. Το σημείωμα υπογράφουν «οι Έλληνες του ’50». Στην αρχή όλοι το θεωρούν ως ένα κακόγουστο αστείο, εκτός από τον αστυνόμο Χαρίτο. Όταν «οι Έλληνες του ’50» αρχίζουν να δολοφονούν, τότε οι υποψίες του Χαρίτου επαληθεύονται.
Ποιοι είναι αυτοί «οι Έλληνες του ’50», που σήμερα θα πρέπει να κοντεύουν τα ενενήντα;
Ο Χαρίτος προσπαθεί να λύσει το μυστήριο σε μια Αθήνα υπό κατάρρευση, ενώ, την ίδια στιγμή, η Κατερίνα, η κόρη του, δέχεται επίθεση των χρυσαυγιτών, που τη στέλνει στο νοσοκομείο.
Το «Τίτλοι τέλους» είναι ο επίλογος της «Τριλογίας της Κρίσεως».
- Οι φόροι «πνίγουν» τους πολίτες – «Αφαίμαξη» 13,4 δισ. ευρώ την τελευταία τριετία
- Συνταγή: Χοιρινό με baby πατάτες
- Χρειάζεται 1,5 δις επιπλέον για την επαρκή χρηματοδότηση της φαρμακευτικής δαπάνης
- Σύνοδος ΕΕ στις Βρυξέλλες παρουσία Ζελένσκι – Επί τάπητος η χρηματοδότηση της Ουκρανίας την επόμενη διετία
- Οι ΗΠΑ ενέκριναν πωλήσεις όπλων αξίας 11 δισεκ. δολαρίων στην Ταϊβάν
- Έρευνα: Το 33% των ανθρώπων δεν ξέρει πώς μοιάζει ένα υγιεινό γεύμα




