Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έκανε σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του «τριφυλλιού» τονιζοντάς τους ότι φέτος οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες αλλά ότι τους έχει εμπιστοσύνη:
Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έκανε σήμερα ο Παναθηναϊκός.
Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του «τριφυλλιού» τονιζοντάς τους ότι φέτος οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες αλλά ότι τους έχει εμπιστοσύνη:
«Μπορεί να προερχόμαστε από μια πολύ καλή σεζόν, όμως φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και οι απαιτήσεις μεγαλύτερες. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μάλιστα αυτό να συμβεί από την αρχή», είπε αρχικά ο 42χρονος τεχνικός.
Ενώ πρόσθεσε τα εξής: «Φέτος έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις, υπάρχουν παιχνίδια και για την Ευρώπη, αλλά σας πιστεύω απόλυτα και είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στην πίεση που θα έχουμε».
Αύριο το απόγευμα η προπόνηση του Παναθηναϊκού -που ξεκινάει στις 7μ.μ.- θα είναι ανοιχτή για 20 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου…
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η Ολιμπίκ Λυών βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα από τα σοβαρότερα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα της σύγχρονης ιστορίας της, καθώς απειλείται ακόμη και με αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξαιτίας πιθανής παραβίασης των κανονισμών οικονομικής βιωσιμότητας της UEFA.