Τον Οκτώβριο η απόφαση για το αίτημα του Σάββα Ξηρού
Στις φυλακές επιστρέφει ο Σάββας Ξηρός, καθώς η εξέταση του αιτήματός του για κατ' οίκον νοσηλεία πήρε αναβολή για τις 14 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές όρισαν τρεις ειδικούς νευρολόγους, για να εξετάσουν τoν καταδικασμένο για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» και να αποφανθούν εάν πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας ή μυελοπάθεια.
Είχε προσθέσει, μάλιστα, ότι ως κράτος δικαίου δεν θέλουμε να εξοντώσουμε τους ανθρώπους, δεν είναι η αντίληψή μας αυτή για την τιμωρία και έχουμε όλοι υποχρέωση απέναντι σε αυτό τον άνθρωπο που είναι βαριά άρρωστος.
Κατήγγειλαν επίσης, ότι προηγούμενες νοσηλείες του Σάββα Ξηρού που αποφασίστηκαν με δικαστικές αποφάσεις διακόπηκαν πριν ολοκληρωθούν, πιθανόν από παρεμβάσεις των αστυνομικών Αρχών, όπως είπαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κανδύλας: «Το Κύπελλο στο χάντμπολ είναι αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7» (vid)
- Βουτιά 67% για τη Melania: Το ρεκόρ, η προδοσία και το Super Bowl που «έφαγε» τη Μελάνια Τραμπ
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα
- Ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για τα πρόσωπα της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ που παραμένουν σε θέσεις ευθύνης
- The Expla-in Project: Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»

