Τον Οκτώβριο η απόφαση για το αίτημα του Σάββα Ξηρού
Στις φυλακές επιστρέφει ο Σάββας Ξηρός, καθώς η εξέταση του αιτήματός του για κατ' οίκον νοσηλεία πήρε αναβολή για τις 14 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές όρισαν τρεις ειδικούς νευρολόγους, για να εξετάσουν τoν καταδικασμένο για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» και να αποφανθούν εάν πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας ή μυελοπάθεια.
Είχε προσθέσει, μάλιστα, ότι ως κράτος δικαίου δεν θέλουμε να εξοντώσουμε τους ανθρώπους, δεν είναι η αντίληψή μας αυτή για την τιμωρία και έχουμε όλοι υποχρέωση απέναντι σε αυτό τον άνθρωπο που είναι βαριά άρρωστος.
Κατήγγειλαν επίσης, ότι προηγούμενες νοσηλείες του Σάββα Ξηρού που αποφασίστηκαν με δικαστικές αποφάσεις διακόπηκαν πριν ολοκληρωθούν, πιθανόν από παρεμβάσεις των αστυνομικών Αρχών, όπως είπαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης
- Πέθανε στα 55 της η συγγραφέας των best seller Σόφι Κινσέλα – H «μητέρα» της shopaholic Μπέκι Μπλούμγουντ
- Ουγγαρία: Δεν θα δεχτούμε «ούτε έναν μετανάστη», απειλεί ο Όρμπαν – Αψηφά τη νέα συμφωνία της ΕΕ
- Στα κάγκελα οι γαλάζιοι βουλευτές για τους αγρότες: Δριμεία κριτική, ζητούν εξηγήσεις και λύσεις
- Καλύβια: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον εμπρηστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί κάτω από αυτοκίνητο
- Το μαροκινό καφτάνι στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO
