Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Υπό διερεύνηση το ενδεχόμενο κλοπής των αυθεντικών ιατρικών δεδομένων του M. Schumacher

Την αυθεντικότητα των ιατρικών δεδομένων του M. Schumacher που βρέθηκαν προς πώληση αμφισβητεί με ανακοίνωσή της η οικογένεια του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1.

To ενδεχόμενο κλοπής των ιατρικών δεδομένων που αφορούν την κατάσταση της υγείας του M. Schumacher και το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται προς πώληση εξετάζουν οι αρχές.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 ξεκαθαρίζεται πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά οποιουδήποτε αποκτήσει ή επιχειρήσει να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του M. Schumacher.

«Για αρκετές ημέρες κλεμμένα έγγραφα και δεδομένα προσφέρονται προς πώληση. Εκείνος που τα προσφέρει ισχυρίζεται πως αποτελούν το ιατρικό φάκελο του Michael Schumacher».

«Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν αυτά τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Ωστόσο, τα έγγραφα έχουν δίχως καμία αμφιβολία κλαπεί. Η κλοπή έχει αναφερθεί. Οι αρχές έχουν εμπλακεί».

«Γνωστοποιούμε ότι τόσο η απόκτηση όσο και η δημοσιοποίηση τέτοιων εγγράφων και δεδομένων δεν επιτρέπεται».

«Το περιεχόμενο κάθε ιατρικού φακέλου είναι απολύτως ιδιωτικό και εμπιστευτικό και δεν θα πρέπει να είναι διαθέσιμο στο κοινό».

«Σε κάθε περίπτωση θα ασκήσουμε διώξεις για κάθε δημοσίευση του περιεχομένου ή αναφοράς σχετικής με τον ιατρικό φάκελο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της οικογενείας του M. Schumacher.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024