Οι οριστικοί πίνακες των «διαθέσιμων» στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
Δημοσιεύτηκαν από το ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες κατάταξης για την επιλογή υπαλλήλων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Δημοσιεύτηκαν από το ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες κατάταξης για την επιλογή υπαλλήλων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Οι πίνακες παρελήφθησαν από το ΑΣΕΠ κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κλάδο ή και ειδικότητα προσωπικού και ύστερα από την εξέταση υποβληθεισών αιτήσεων θεραπείας από Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης αναρτώνται στους δικτυακούς τόπους του ΑΣΕΠ και του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)

