Δωρεάν μάθημα yoga στη Λίμνη της Βουλιαγμένης
Καλοκαιράκι σημαίνει θάλασσα και αν αυτό συνοδεύεται και από αναζωογονητικές ασκήσεις yoga τότε ο συνδυασμός είναι ο καλύτερος και η επιλογή μας μοναδική για την κυριακάτικη εξόρμησή μας.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, το πρωινό της Κυριακής 15 Ιουνίου η ομάδα yogastoalsos οργανώνει και μας περιμένει για δωρεάν μαθήματα yoga στο όμορφο φυσικό τοπίο της Λίμνης της Βουλιαγμένης.
Εκεί τρεις δάσκαλοι yoga θα μας μυήσουν στα μυστικά της με ένα ειδικά διαμορφωμένο μάθημα στις φυσικές πηγές της λίμνης για αρχάριους αλλά και προχωρημένους που θα προσφέρει ευεξία και άσκηση, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις.
Το μάθημα θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί υπό της οδηγίες των: Τίνα Ζυμαράκη, Νατάσα Μουζακίτη και Νίκη Χάγια. Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να πάρουν το φύλλο εδάφους τους μαζί και φυσικά να φορέσουν το μαγιό τους.
- Ουκρανία: Για πρώτη φορά ο Ζελένσκι αποδέχεται απόσυρση στρατευμάτων από τα ανατολικά – Οι όροι του Κιέβου
- Οι κρατικές επιχορηγήσεις στις ομοσπονδίες της Ιταλίας – Πρώτο το ποδόσφαιρο με 35 εκατ. ευρώ
- Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του διοικητή Πυροσβεστικού Κλιμακίου – Άφησε το κινητό και έφυγε με το αυτοκίνητο
- Ράμα Ντουάτζι: Ειρωνεία και αποθέωση για την Πρώτη Κυρία της Νέας Υόρκης – «Βυζαντινή αυτοκράτειρα»
- «Ήταν η πρώτη της πτήση με το jet» λέει στο in ο σύντροφος της Μαρίας Παππά, της Ελληνίδας αεροσυνοδoύ που σκοτώθηκε στην Τουρκία
- 24 Δεκεμβρίου 1947: Ο σχηματισμός της «Κυβέρνησης των Βουνών»



