Απούλητα εισιτήρια λίγες ώρες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ
Πολλά εισιτήρια σε περισσότερους από 15 αγώνες του Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας παραμένουν απούλητα, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η FIFA, λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του τουρνουά. Τα περισσότερα αδιάθετα εισιτήρια μέχρι τώρα για τους αγώνες στο Μουντιάλ, αφορούν το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού στις 24 Ιουνίου στη Φορταλέσα, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης με το Ιράν στις 25 Ιουνίου στο Σαλβαδόρ και της Νιγηρίας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στις 21/6 στην Κουιάμπα.
Πολλά εισιτήρια σε περισσότερους από 15 αγώνες του μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας παραμένουν απούλητα, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η FIFA, λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του τουρνουά.
Μεταξύ των αγώνων αυτών, που οι φίλαθλοι έχουν ακόμη τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια, είναι αυτός της Γερμανίας με την Γκάνα, της Σουηδίας με τη Γαλλία και της Ουρουγουάης με την Ιταλία.
Τα περισσότερα αδιάθετα εισιτήρια μέχρι τώρα για τους αγώνες στο Μουντιάλ, αφορούν το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού στις 24 Ιουνίου στη Φορταλέσα, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης με το Ιράν στις 25 Ιουνίου στο Σαλβαδόρ και της Νιγηρίας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στις 21/6 στην Κουιάμπα.
Η FIFA ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί 2.9 εκατομμύρια εισιτήρια για τους 64 αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.