Η Amstel τα κάνει όλα μπλε για χάρη της Εθνικής ξεκινώντας από την μπίρα
Η Amstel, θέλοντας να τιμήσει τους Έλληνες Διεθνείςτα έκανε όλα μπλε και – αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά – δημιούργησετην 1η μπλε μπίρα στην Ελλάδαδείχνοντας έμπρακτα το πάθος της για την Εθνική! Κατάφερε να αλλάξει το ξανθό χρώμα της μπίρας σεμπλε, συμβολίζοντας με αυτόν τονμοναδικό τρόπο τη στήριξη της Amstel στην προσπάθεια των παικτών στη Βραζιλία και στέλνοντας τις ευχές της για καλή επιτυχία.
Οι παρευρισκόμενοι της εκδήλωσης -μεταξύ των οποίων και πολλοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ και επώνυμοι- ενθουσιάστηκαναπό την πρωτότυπη ενέργεια της Amstel, απόλαυσαν την μπλε μπίρακαι έστειλαν τις ευχές τους στους παίκτες που αντιμετωπίζουν τη μεγάλη πρόκληση των τελικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλου Ποδοσφαίρου, στη Βραζιλία.
Η γιορτή για χάρη της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων κράτησε μέχρι αργά, με τη συντροφιά των γνωστών παρουσιαστών Κατερίνα Ζαρίφη και Γιώργο Θαναηλάκη αλλά και πολλών επωνύμων μεταξύ των οποίων ήταν και οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Ηλίας Βρεττός Ελευθερία Ελευθερίου, Έλενα Παπαβασιλείου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Άλεξ Κάβδας και το νεανικό συγκρότημαOtherView.
Η Amstel συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και τοαπέδειξε για μια ακόμη φορά,κάνοντάς τα όλα μπλε για χάρη της, ακόμα και την μπίρα!
- Χανιά: Εξαφάνιση 52χρονου – Έφυγε από το σπίτι του χωρίς κινητό
- Εναρκτήρια συνεδρίαση του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ: Ποιοι συμμετέχουν, ποιοι όχι, τι θα συζητηθεί;
- ΑΑΔΕ: Οι έλεγχοι του BANCAPP επεκτείνονται σε ηλεκτρονικά «πορτοφόλια» και ξένες τράπεζες
- Γιοβάνοβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθεί η Εθνική σε μια μεγάλη διοργάνωση»
- Γίνεται να συνυπάρξουν αρμονικά ένας σκύλος και ένα πουλάκι στο ίδιο σπίτι;
- Winter Sales: Τα super finds σε παπούτσια που δεν πρέπει να χάσεις


