Ενιαία γραμμή διαπραγμάτευσης ζητούν Δαμανάκη, Διαμαντοπούλου, Δήμας
Την ανάγκη ύπαρξης ενός εθνικού σχεδίου διαπραγμάτευσης του χρέους τονίζουν η επίτροπος Μαρία Δαμανάκη και δύο πρώην επίτροποι, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Σταύρος Δήμας. «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από εθνικό σχέδιο διαπραγμάτευσης του χρέους» τονίζει η κ. Δαμανάκη. «Η διαπραγμάτευση απαιτεί "Εθνική Ελλάδος"» λέει η κ. Διαμανταπούλου. Για την ανάγκη δημιουργικής συναίνεσης και πνεύματος ενότητας κάνει λόγο ο κ. Δήμας.
Την ανάγκη ύπαρξης ενός εθνικού σχεδίου διαπραγμάτευσης του χρέους τονίζουν η επίτροπος Μαρία Δαμανάκη και δύο πρώην επίτροποι, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Σταύρος Δήμας.
«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από εθνικό σχέδιο διαπραγμάτευσης του χρέους. Ένα σχέδιο ρεαλιστικό που θα στηριχθεί από την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, ώστε να είναι ισχυρό στη διαπραγμάτευση που θα γίνει. Το σχέδιο αυτό το χρειαζόμαστε άμεσα» τονίζει η Μαρία Δαμανάκη στη Realnews.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η πρώην επίτροπος της Κομισιόν, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία τονίζει ότι «η διαπραγμάτευση απαιτεί «Εθνική Ελλάδος»».
«Επειδή η διαπραγμάτευση του χρέους είναι προ των πυλών, η συνεννόηση και η συναίνεση σε μία κοινή πρόταση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης είναι η βασική προϋπόθεση να επιτύχουμε την αποδοχή της ελληνικής πρότασης […]» τονίζει, μεταξύ άλλων.
Για την ανάγκη δημιουργικής συναίνεσης και πνεύματος ενότητας κάνει λόγο και ο Σταύρος Δήμας. «Για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων θα χρειαστούν σκληρή προσπάθεια, δημιουργική συναίνεση και ένα πνεύμα ενότητας των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων» τονίζει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει τσιφλίκι του το Kennedy Center – Από την ονοματοδοσία στο ντοκιμαντέρ της Μελάνια
- Όλοι εναντίον όλων για τη διαιτησία στη Serie A: «Καμπάνες», καταγγελίες διαιτητών και δηλώσεις για πολυβόλα
- Προαστιακός: Ταλαιπωρία για 21 επιβάτες – Ακινητοποιήθηκε συρμός στη γραμμή Καμίνια – Αγ. Ανδρέας
- «Ο πατέρας μου βίαζε και τις δύο αδελφές μου» – Σοκάρει ο αδελφός των κοριτσιών από τη Μεσαρά
- Θεσσαλονίκη: Της έκανε τη ζωή κόλαση και μετά τον χωρισμό – Συνελήφθη 27χρονος μετά την καταγγελία 23χρονης
- Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

