ΚΚΕ: Ο λαός δεν έχει ανάγκη από αλλαγές κυβερνήσεων ίδιας κοπής
Ο λαός δεν έχει ανάγκη από ανασχηματισμούς και «αλλαγές κυβερνήσεων ίδιας κοπής», τονίζει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις αλλαγές που αναμένονται στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και τον επικείμενο ανασχηματισμό. Όπως λέει, αυτό που έχει ανάγκη ο λαός είναι «η εναντίωση στο σημερινό αντιλαϊκό δρόμο ανάπτυξης που μας οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη χρεοκοπία».
Ο λαός δεν έχει ανάγκη από ανασχηματισμούς και «αλλαγές κυβερνήσεων ίδιας κοπής», τονίζει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις αλλαγές που αναμένονται στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και τον επικείμενο ανασχηματισμό.
Όπως λέει το ΚΚΕ, αυτό που έχει ανάγκη ο λαός είναι «η εναντίωση στο σημερινό αντιλαϊκό δρόμο ανάπτυξης που μας οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη χρεοκοπία».
«Η προσπάθεια να αποδοθεί η αντιλαϊκή φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης σε συγκεκριμένα πρόσωπα δεν πείθει κανένα. Τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης αποτελούν στρατηγικού χαρακτήρα επιλογές, για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου στις πλάτες του λαού και θα συνεχίζονται με τα ίδια ή με άλλα πρόσωπα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Εργατικό δυστύχημα στον Βόλο: Κατέληξε ο 58χρονος χειριστή που καταπλακώθηκε από εκσκαφέα
- Από την παράλυση προσώπου στη σκηνή: O Τζάστιν Μπίμπερ στο Coachella
- Ανήμερα του Πάσχα από τα παλιά: Ο χορός του Ανδρέα, το μελάτο αυγό του Σαρτζετάκη και το τσούγκρισμα Παπαρήγα – Καραμανλή
- Μια στροφή πριν το τέλος: Οι πιθανότεροι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague

