Δυο ώρες πριν το τζάμπολ η κλήρωση των διαιτητών
Την Τετάρτη, δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του 5ου «αιώνιου» τελικού στο ΟΑΚΑ (19:45) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των διαιτητών που θα σφυρίξουν το ματς. Η ΚΕΔ αποφάσισε να εφαρμόσει το ίδιο μοντέλο με τον τελικό του Κυπέλλου, προκειμένου να μην υπάρξουν συζητήσεις γύρω από το ποιοι θα διευθύνουν το σημαντικότερο ματς της χρονιάς, όπου κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή.
Την Τετάρτη, δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του 5ου «αιώνιου» τελικού στο ΟΑΚΑ (19:45) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των διαιτητών που θα σφυρίξουν το ματς.
Η ΚΕΔ αποφάσισε να εφαρμόσει το ίδιο μοντέλο με τον τελικό του Κυπέλλου, προκειμένου να μην υπάρξουν συζητήσεις γύρω από το ποιοι θα διευθύνουν το σημαντικότερο ματς της χρονιάς, όπου κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή.
Για τον πέμπτο τελικό θα μπουν στην κληρωτίδα οι πέντε ή έξι διαιτητές που θεωρούνται οι καλύτεροι.
Οι ρέφερι που σφύριξαν τους τέσσερις πρώτους τελικούς είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Γκόντας, Σχινάς, Χριστοδούλου, Πηλοΐδης, Τανατζής, Κορομηλάς, Καρακατσούνης, Γ. Παναγιώτου, Ψαριανός, Ταβουλαρέας και Φούφης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


