Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν η Εθνική περπάτησε στους δρόμους της Φιλαδέλφεια...

Όταν η Εθνική περπάτησε στους δρόμους της Φιλαδέλφεια…

Έπειτα από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, «πάτησε» Ηνωμένες Πολιτείες και πιο συγκεκριμένα, στη Φιλαδέλφεια, όπου το απόγευμα οι διεθνείς έκαναν μια βόλτα στους δρόμους της πόλης. Λίγο πριν από τη μοναδική προγραμματισμένη προπόνηση (17:00 τοπική - μεσάνυχτα Ελλάδας), ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βόλτα και να θαυμάσουν τα αξιοθέατα.

Έπειτα από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, «πάτησε» Ηνωμένες Πολιτείες και πιο συγκεκριμένα, στη Φιλαδέλφεια, όπου το απόγευμα οι διεθνείς έκαναν μια βόλτα στους δρόμους της πόλης.

Λίγο πριν από τη μοναδική προγραμματισμένη προπόνηση (17:00 τοπική – μεσάνυχτα Ελλάδας), ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βόλτα και να θαυμάσουν τα αξιοθέατα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ…

Όχι ότι πήγαν πολύ μακριά, μερικές βόλτες γύρω από το ξενοδοχείο, θαυμάζοντας τους ουρανοξύστες ήταν αρκετή, άλλωστε το τζετ λαγκ δεν επέτρεπε και πολλά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ξενοδοχείο της Εθνικής βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο της πόλης, εκεί όπου πριν από πολλά χρόνια, ο Σιλβέστερ Σταλόνε είχε ανέβει τα επιβλητικά σκαλοπάτια στην ταινία «Ρόκι», άγαλμα του οποίου βρίσκεται στα σκαλιά του Μουσείου Τέχνης της πόλης.

Οι διεθνείς ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, παρά την κούραση, ενώ όλοι είναι συγκεντρωμένοι εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Εξάλλου, η «γαλανόλευκη» θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι τα ξημερώματα της Τετάρτης κόντρα στη Νιγηρία (02:00), ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι με τη Βολιβία τα ξημερώματα του Σαββάτου (03:00).

Στη συνέχεια, η αποστολή θα ταξιδέψει στο Αρακαζού της Βραζιλίας για το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας, πριν από την πρώτη σέντρα στο Μουντιάλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024