Αποσπάσματα από την προπόνηση της Εθνικής εν όψει Πορτογαλίας
Η Εθνική μας έφτασε την Παρασκευή στη Λισσαβόνα, όπου δίνει το πρώτο φιλικό της στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ που ξεκινάει στις 12 Ιουνίου (η Ελλάδα αγωνίζεται στις 14). Ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να μην κουράσει τους διεθνείς εν όψει του δυνατού φιλικού και έτσι η προπόνηση έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς. Το επίσημο κανάλι της «γαλανόλευκης» στο youtube, ανέβασε ένα βίντεο τρεισήμισι λεπτών στο οποίο μπορείτε να δείτε μέρος της προπόνησης.
Η Εθνική μας έφτασε την Παρασκευή στη Λισσαβόνα, όπου δίνει το πρώτο φιλικό της στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ που ξεκινάει στις 12 Ιουνίου (η Ελλάδα αγωνίζεται στις 14).
Ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να μην κουράσει τους διεθνείς εν όψει του δυνατού φιλικού απέναντι στην Πορτογαλία και έτσι η προπόνηση έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς.
Το επίσημο κανάλι της «γαλανόλευκης» στο youtube, ανέβασε ένα βίντεο τρεισήμισι λεπτών στο οποίο μπορείτε να δείτε μέρος της προπόνησης.
Δείτε το βίντεο:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έλενα Παπαρίζου: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Τι συνέβη και νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ
- Βέροια: «Έπαιζε με άλλα παιδιά, σκόνταψε και χτύπησε του κεφάλι του» – Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου
- «Χρειάζονται μέτρα πριν η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη» – Πυρά από την αντιπολίτευση κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια
- Φάμελλος: Η ανασύνθεση και ενότητα του προοδευτικού κόσμου είναι και απαίτηση και ανάγκη της κοινωνίας
- Χρυσός: Η χειρότερη εβδομάδα από το 1983 – Γιατί καταρρέει;