Ένοπλοι σκότωσαν 32 άτομα στη Νιγηρία
Ένοπλοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, σκότωσαν τουλάχιστον 32 άτομα σε χωριό της βορειοανατολικής Νιγηρίας, ανακοίνωσε η αστυνομία. Η επίθεση σημειώθηκε στο χωριό Γκουρμούσι της επαρχίας Μπόρνο, προπύργιο της Μπόκο Χαράμ.
Ένοπλοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, σκότωσαν τουλάχιστον 32 άτομα σε χωριό της βορειοανατολικής Νιγηρίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Η επίθεση σημειώθηκε στο χωριό Γκουρμούσι της επαρχίας Μπόρνο, προπύργιο της Μπόκο Χαράμ.
Ο Άμπα Σουά, του οποίου η οικογένεια ζει στο χωριό που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Καμερούν, είπε στο πρακτορείο Reuters ότι πληροφορήθηκε από την οικογένειά του ότι 32 άτομα σκοτώθηκαν στην επίθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Χωριάτικη σαλάτα με πολύχρωμες πιπεριές και ρεβίθια
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ