Δεσμεύονται 1.1 εκατ. ευρώ για επισκευές σε ΟΑΚΑ, ΣΕΦ και Ζάππειο
Ποσό 1.1 εκατ. ευρώ θα διαθέσει η Πολιτεία για συντήρηση και επισκευές στο ΟΑΚΑ, το ΣΕΦ και το Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αυτό συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της επιπλέον στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, η οποία συμφωνήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.
Ποσό 1.1 εκατ. ευρώ θα διαθέσει η Πολιτεία για συντήρηση και επισκευές στο ΟΑΚΑ, το ΣΕΦ και το Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στο πλαίσιο της επιπλέον στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, η οποία συμφωνήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, δεσμεύονται:
– 600.000 ευρώ για την κάλυψη των άμεσων αναγκών συντήρησης και επισκευής του ΟΑΚΑ, και ιδίως αντιμετώπισης προβλημάτων όπως αυτό της στεγανοποίησης των προπονητηρίων.
– 200.000 ευρώ για την κάλυψη των άμεσων αναγκών συντήρησης και επισκευής σε εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, καθώς και για την σύνδεσή του με το δίκτυο φυσικού αερίου.
– 300.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στην ΕΟΕ, για εργασίες στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο στο Ζάππειο (επισκευές και συντήρηση, σύνδεση με δίκτυο φυσικού αερίου, αντλίες θερμότητας, ισοθερμικό κάλυμμα μόνωσης).
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ενόψει Βιλερμπάν χαρακτήρισε τα 4 ματς μέχρι να τελειώσει η regular season, τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.