Γροθιά στο πρόσωπο δέχθηκε ο Μπραντ Πιτ
Ο αμερικανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο το βράδυ της Τετάρτης, ενώ υπέγραφε αυτόγραφα πριν από την πρεμιέρα στο Χόλιγουντ του Maleficent, της τελευταίας ταινίας της συντρόφου του Αντζελίνα Τζολί.
Ο αμερικανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο το βράδυ της Τετάρτης, ενώ υπέγραφε αυτόγραφα πριν από την πρεμιέρα στο Χόλιγουντ του Maleficent, της τελευταίας ταινίας της συντρόφου του Αντζελίνα Τζολί.
Άνδρας πήδησε το διαχωριστικό μπροστά από τον κινηματογράφο El Capitan και επιτέθηκε στον ηθοποιό, δήλωσε ο Λέοναρντ Καλντερόν της αστυνομίας του Λος Αντζελες, σύμφωνα με το CNN.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, ούτε ο Μπραντ Πιτ ούτε η Αντζελίνα Τζολί έδειξαν αμηχανία μετά την αιφνιδιαστική αυτή επίθεση.
Η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο. Πρόκειται για τον 25χρονο Βιτάλι Σεντιούκ, ένας ουκρανός δημοσιογράφος, ο οποίος έχει γίνει γνωστός ως «αυτός που αγκαλιάζει τους σταρ».
Ο 25χρονος προσπαθεί με τέτοιες ενέργειες να προκαλέσει θόρυβο. Στο Φεστιβάλ των Καννών έπεσε πάνω στο κόκκινο χαλί για να αγκαλιάσει για μερικά δευτερόλεπτα τους αστραγάλους της αμερικανίδας σταρ Αμέρικα Φεράρα, η οποία προστέθηκε έτσι στον κατάλογο των σταρ που έχει βάλει στο στόχαστρο: Γουίλ Σμιθ, Μαντόνα, Αντέλ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
Ο Σεντιούκ πέρασε την νύχτα σε ένα κελί.
H πρεμιέρα της ταινίας έγινε χθες, Τετάρτη, στη Γαλλία και στο Βέλγιο, ενώ στις αμερικανικές αίθουσες θα γίνει 30 του μηνός.
Το φιλμ είναι εμπνευσμένο από το κλασικό αγαπημένο παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί ενσαρκώνοντας το ρόλο της φοβερής και πανίσχυρης μάγισσας, αλλά είναι επίσης και η παραγωγός της ταινίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
- Η κρίση πριν τα πρώτα «άντα»
- Οι Άφλεκ και Ντέιμον «υποκλίθηκαν» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς
- Κραχ σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες – Το 70% αδυνατεί να ξεχρεώσει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442