Σε υψηλό εξαετίας ο δείκτης οικονομικού κλίματος το Μάιο
Στις 99,1 μονάδες σκαρφάλωσε ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα τον Μάιο, καταγράφοντας το υψηλότερο επίπεδο εδώ και έξι σχεδόν χρόνια, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την Τετάρτη. Η βελτίωση του κλίματος αντανακλάται σε όλους τους επιμέρους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, πλην της οικοδομής.
Στις 99,1 μονάδες σκαρφάλωσε ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα τον Μάιο, καταγράφοντας το υψηλότερο επίπεδο εδώ και έξι σχεδόν χρόνια, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την Τετάρτη.
Η τελευταία φορά που ο δείκτης βρισκόταν κοντά σε αυτό το επίπεδο ήταν τον Αύγουστο του 2008, όταν άρχιζε η ύφεση, σχολιάζει το Reuters.
Ο δείκτης κινείται σε σταθερά ανοδική πορεία από τις αρχές του έτους καθώς ενισχύονται οι ενδείξεις ότι η χώρα βγαίνει από την ύφεση.
Η βελτίωση του κλίματος το Μάιο αντανακλάται σε όλους τους επιμέρους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, πλην της οικοδομής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άλλη μια μάχη με τον βρετανικό Τύπο; Ξανά στα δικαστήρια ο πρίγκιπας Χάρι
- Στα… κάγκελα ο κόσμος του Παναθηναϊκού με Αλαφούζο, Μπενίτεθ και παίκτες: «Νύχτα ντροπής και ξεφτίλας, δρόμο όλοι…» (pics)
- Μπλόκο της Νίκαιας: Μηνύσεις από τους αγρότες για τον βανδαλισμό στα τρακτέρ τους
- Στο Μαξίμου για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – Τα αιτήματα, τι λέει η κυβέρνηση, όλες οι εξελίξεις
- Kόντρα στην Ιταλία για την πρόκριση στα ημιτελικά – Η προϊστορία εις βάρος της Ελλάδας
- Μάριος Πλωρίτης: ΗΠΑ, οι αυτόκλητοι «σωτήρες της ανθρωπότητος»


