«Κράζουν» τον Μέσι για την συμπεριφορά του τα Ισπανικά Μέσα
Η παρουσία του Λιονέλ Μέσι στον «τελικό» του Ισπανικού πρωταθλήματος απέναντι στη Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν αρνητική και η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κερδίσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η κριτική που δέχεται ο Αργεντίνος παίκτης είναι έντονη τον τελευταίο καιρό για την απόδοση του, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα τον Μέσι των περασμένων ετών. Την Κυριακή το βράδυ όμως τα Ισπανικά Μέσα του άσκησαν κριτική και για την συμπεριφορά του.
Η παρουσία του Λιονέλ Μέσι στον «τελικό» του Ισπανικού πρωταθλήματος απέναντι στη Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν αρνητική και η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κερδίσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Η κριτική που δέχεται ο Αργεντίνος παίκτης είναι έντονη τον τελευταίο καιρό για την απόδοση του, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα τον Μέσι των περασμένων ετών.
Την Κυριακή το βράδυ όμως τα Ισπανικά Μέσα του άσκησαν κριτική και για την συμπεριφορά του αφού όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που προβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ όλοι οι παίκτες σπεύδουν να συγχαρούν τον Ντιέγκο Σιμεόνε αλλά και τους παίκτες της ομάδας για την επιτυχία, εκείνος και ο Τάτα Μαρτίνο κάθονται και απλά κοιτάνε.
Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά συμβαίνουν μια μόλις μέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2018 με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout
- Ωραία η σχέση, αλλά ο χώρος είναι απαραίτητος
- Θα έπρεπε τα έργα της Φρίντα Κάλο να βρίσκονται στο Μεξικό;
- EE: Το μερίδιό της στο παγκόσμιο ΑΕΠ έχει μειωθεί, αλλά οι φτωχοί τα πάνε καλύτερα
- Καναδάς και Ευρωπαϊκή Ένωση: Μια ιδέα που κερδίζει έδαφος
- Ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υπουργού: Εργαλειοποίηση του Συντάγματος ή μεταρρύθμιση ουσίας;




