Π.Καμμένος: Να μη φανεί ότι ο λαός ενέκρινε τα μνημόνια
Να ψηφίσουν κατά του μνημονίου κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πανος Καμμένος, που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 3798ο εκλογικό τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας.
Να ψηφίσουν κατά του μνημονίου κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πανος Καμμένος, που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 3798ο εκλογικό τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας.
Τόνισε ότι «οι τοπικές κοινωνίες επιλέγουν τους καλύτερους δημοτικούς άρχοντες, περιφερειάρχες, δημάρχους, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους» και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Θέλω να θυμίσω στους Έλληνες πολίτες ότι δεν θα πρέπει αύριο το πρωί να επιτρέψουμε να κάνουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος τη δήλωση που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου την επόμενη των δημοτικών εκλογών του 2010. Να μην πουν δηλαδή, ότι ο ελληνικός λαός ενέκρινε τα μνημόνια» είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντουμπάι: Ισχυρή έκρηξη σε συγκρότημα ξενοδοχείων – Αναφορές για υπολείμματα αναχαιτισμένου πυραύλου [βίντεο]
- Τεττέη και Ρενάτο, οι δύο «αποδείξεις» της βελτίωσης του Μπενίτεθ
- Φάμελλος: Η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη ανήκουν σε όλους – Η κυβέρνηση μειώνει και τις δύο
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ
- ΗΠΑ: Ρεπουμπλικάνος βουλευτής δηλώνει αντίθετος με τον πόλεμο – «Αυτό δεν είναι ‘Πρώτα η Αμερική’»
